Maar... Waarom riemen?

But... Why belts?

Vaak wordt mij gevraagd… waarom riemen?

Vandaag leg ik je uit hoe ik op het idee kwam.

In 2016 werkte ik voor Accenture. Een adviesbureau met ruim 600.000 medewerkers. Ik was destijds adviseur bij een bank en mijn project besloeg heel Latijns-Amerika. Een heel interessant project waardoor ik veel heb gereisd, een nieuwe taal heb geleerd en veel nieuwe collega's heb ontmoet die nu vrienden zijn.

Als adviseur bij een bank was een rechtszaak verplicht. Traditioneel, blauw of zwart voor de meesten van ons.

Maar al snel besef ik dat ondanks de zeer klassieke outfit velen zich proberen te onderscheiden. Of het nu gaat om een ​​gekleurd horloge, leuke sokken, een armband, etc. Maar hoe zit het met de riem?

Alle mannen hadden dezelfde riem: bruin of zwart. Waarom maak je niet een minder klassieke riem?

Een riem waarmee we onze persoonlijkheid kunnen overbrengen, een riem naar ons imago.

In 2017 begon ik mijn onderzoek en kon geen enkel merk riemen vinden dat zowel stijlvol als anders was. Een riem die ik op een pak zou durven dragen, maar die tegelijkertijd mijn imago zou weerspiegelen.

En zoals mijn moeder zal zeggen: als ik een idee in mijn hoofd heb, heb ik het nergens anders.

Eind 2017 ontmoette ik Amandine, die net als ik een Belgische expat is in Spanje. Amandine heeft jarenlang in de mode gewerkt. Ik ontmoette haar in het vliegtuig naar België. Toeval of teken uit het heelal? Ik ben ervan overtuigd dat de wet van de aantrekkingskracht heeft gewerkt.

Ik leg haar mijn project uit en Amandine gelooft erin. Samen trekken we de riemen. En het was in oktober 2018 dat de eerste KAZARTT-riemen beschikbaar waren.

Een riem naar jouw beeld 🕺

Tegenwoordig biedt KAZARTT u een collectie van meer dan 25 riemen.

Riemen met een positieve boodschap. In het leven kun je tevreden zijn met wat je hebt en toch meer willen. Het heet vooruitgang en dat maakt het leven interessant.

Sommigen van ons willen meer liefde, meer succes (afhankelijk van je eigen definitie van succes), meer geld, meer vrienden, meer erkenning, enz. Wat je ook nodig hebt, je moet beginnen met het identificeren ervan.

Zodra u dit doel voor ogen heeft, bepaalt u de stappen om daar te komen. Als je op zoek bent naar liefde, is het een vergissing om te denken dat je die moet najagen. Omdat we succes niet najagen, trekken we het aan.

Heel vaak moet je dus eerst een andere persoon worden om te krijgen wat je wilt.

Elke ochtend, wanneer u uw KAZARTT-riem vastmaakt, zult u dit doel onthouden. En door de kracht van de natuur zul je hem in je leven aantrekken.


Dit vind je misschien ook leuk Bekijk alles