EIND 2023 OP EEN HOGE OPMERKING

END 2023 ON A HIGH NOTE

Wat een jaar voor KAZARTT en voor mij! 2023 was intens, gevuld met belangrijke gebeurtenissen en successen, waaronder een einde van het jaar vol emoties en prestaties.

Op weg naar Spanje

Foto gisteren genomen, we gingen op weg naar Spanje: een persoonlijke en professionele reis. En vanuit een co-working in Barcelona wilde ik de tijd nemen om terug te blikken op het jaar 2023 en om de doelstellingen voor dit nieuwe jaar met u te delen.

En laten we beginnen met het allerbelangrijkste, in mijn ogen: ze zei ja!

Als ondernemer is de grens tussen privé en professioneel leven vaak erg (te) dun. Het meisje met wie ik mijn leven deel, is ook een integraal onderdeel van het KAZARTT-avontuur.

Ze zei ja

Marya, degene die ik nu mijn verloofde mag noemen, gaf me het beste verjaardagscadeau! Op 11 december zei ze ja tegen mij vanaf de top van het atomium in Brussel.

Ik was al enkele maanden bezig met het voorbereiden van het plan vanuit Dubai. En dat was te danken aan de kostbare hulp van de Zeg het bureau dat ik mijn verzoek op mijn verjaardag heb georganiseerd. Ze verwachtte een familiemaaltijd. Succesvolle verrassing!

Voor mij een heel stressvol moment omdat ik wilde dat alles perfect was. Maar bovenal een van de mooiste momenten uit mijn leven, rijk aan emoties.

Ik ben erg blij dat ik deze mijlpaal heb bereikt en dat ik me een leven lang kan verbinden met dit meisje dat nu al meer dan 2 jaar bij mij is.

Maar niet alleen zij!

Sinds we elkaar kennen, heeft ze me voortdurend verteld dat ze niet alleen is. En het komt met een combo. Ik heb veel geluk omdat zijn twee zonen mij ook in hun gezin hebben opgenomen.

De ‘kinky 2’, zoals ze ze noemt, zijn nog steeds in Colombia. En een van onze grote doelen voor 2024 is om snel ons nest te vinden en het hele gezin onder één dak samen te brengen. Vandaar onze reis naar Spanje op dit moment.

Om af te sluiten met deze mooie pagina wil ik Marya bedanken voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van KAZARTT. Marya speelde een cruciale rol bij de ontwikkeling van KAZARTT, het herontwerpen het Progrès-model en het afhandelen van de verzending van bijna 1.000 pakketten in december.

Aan het einde van het jaar zorgde zij ook voor de inventarisatie en het reorganiseren van alles. BEDANKT omdat ik deel uitmaak van mijn persoonlijke leven en van het KAZARTT-avontuur. Bedankt dat je in mijn waanzin gelooft en mij volgt naar de uiteinden van de aarde.

Laten we nu verder gaan met een andere persoon die dit jaar buitengewoon belangrijk was.

Medewerker van het jaar 2023

Dit jaar 2023 zou niet hetzelfde zijn geweest zonder mijn vader! Hij verdient de officiële titel Medewerker van het Jaar! Want hij was het die de eerste 11 maanden van 2023 alle logistiek verzorgde. Ruim 1.000 pakketten die hij klaarmaakte en verzond.
Voor zijn Kerstmis gaf ik hem dit symbolische kader.

Want pakketjes... wij hebben ze verzonden!

En we namen de tijd om terug te denken aan het begin van het jaar. Waar we heel (heel) nederig begonnen: hij begon met het invoeren van uw contactgegevens op de website van het Postkantoor of Mondial Relay. Vervolgens printte hij de etiketten op A4-formaat, knipte ze uit en plakte ze met zijn Pritt-lijmpotje op de envelop 😂.

Gelukkig zijn we in de loop van het jaar professioneler geworden: ik heb de Mondial Relay-oplossing op de site geïntegreerd, waardoor je zowel je eigen bezorgmethode als je relaispunt kunt kiezen. En ik heb ook geïnvesteerd in een labelprinter, waardoor we geld bespaarden op Pritt-lijm en polspijn.

Nu voor de resultaten!

Resultaten 2023

Vanaf het begin is KAZARTT een 100% transparant merk geweest. Niet alleen deel ik graag met jou hoe riemen worden gemaakt of mijn persoonlijke ervaringen als oprichter van het merk. Maar ik deelde ook regelmatig de resultaten.

1.674 bestellingen in 2023

Met een gemiddelde van 1,35 riemen/bestelling komen we op een totaal van 2.261 verkochte riemen in één jaar. Waarvan 1.562 riemen verkocht gedurende de laatste 2 maanden van het jaar (+- 75% van de omzet)! VERBAZINGWEKKEND !

Daarmee passeren we in 2023 de omzetgrens van € 100.000. Een heel mooi cijfer voor een jonge start-up, gerund door één persoon en buiten mijn werkuren. Ik kon niet trotser zijn.

Frankrijk & België... maar niet alleen dat!

Wij hebben het genoegen gehad uw bestellingen uit heel Frankrijk en België te ontvangen. Maar niet alleen! Er waren ook bestellingen uit Italië, Spanje, Luxemburg, Andorra, Zwitserland, ...

Het was voor mij behoorlijk verrassend, omdat er in de landen van het land geen advertenties werden gepubliceerd. Het gaat dus om mond-tot-mondreclame of delen.

Focus op België

Als Belg ben ik uiteraard heel trots dat mijn pakketjes naar mijn eigen land gaan. Maar deze foto vervult mij vooral met vreugde. Omdat mijn site alleen in het Frans beschikbaar is, zijn alle advertenties dat ook. En toch gingen de meeste pakketten naar het noorden van het land! Waar Nederlands wordt gesproken.

DANK U WEL!

2023, het testjaar. 2024, het jaar van de groei

Als we naar deze cijfers kijken, kunnen we zeggen dat de test met succes is geslaagd! Het doel, vooral eind 2023, was om aan te tonen dat het project levensvatbaar en winstgevend was. En dat is het geval!

Hoe brengen we KAZARTT nu naar het volgende niveau? Ik besloot te investeren in een nieuwe website, een echte logistieke oplossing om papa van zijn pensioen te laten genieten, en eventueel fondsenwerving om de ontwikkeling van het merk te versnellen.

Logistieke oplossing
Om mijn vader, die de eerste 11 maanden van het jaar de logistiek verzorgde, vrij te maken, ben ik momenteel op zoek naar een echte logistieke oplossing. Ik zou graag willen dat het centrum in Frankrijk wordt gevestigd, omdat dit land in 2023 55% van de omzet vertegenwoordigde. En ik ben momenteel in gesprek met 2 potentiële partners.

Een nieuwe website
De website die u nu kent, is ruim 5 jaar geleden door mijzelf gemaakt. Ik heb het volledig op WordPress gemaakt vanuit een gratis thema. Het werd hoog tijd om het op te frissen! En ik maakte van de gelegenheid gebruik om het naar Shopify te migreren. De nieuwe site zou vanaf februari beschikbaar moeten zijn en zal meertalig en in meerdere valuta's zijn, om het merk te internationaliseren.

Een nieuw platform voor het verzenden van e-mails
Momenteel gebruik ik Mailchimp om nieuwsbrieven te versturen. Het is gemakkelijk en zeer toegankelijk zolang de database klein is. Maar nu mijn contactbestand begint uit te breiden, heb ik besloten om naar Klaviyo te migreren.

Fondsenwerving
KAZARTT is een van de weinige startups met een product dat is getest en goedgekeurd door een tevreden klantenbestand, positieve cijfers, goede tractie en een groot potentieel. Maar desondanks zijn er fondsen nodig om het merk verder te laten groeien: investeringen in meer voorraad, marketing, fotosessies, video’s, etc. Eén van mijn doelen voor dit jaar is dan ook om een ​​investeerder in het bedrijf te halen. Ik ben het veld aan het voorbereiden. Aarzel niet om mij te schrijven als u deze wenst te ontvangen (guillaume@kazartt.com).

Digitaal Agentschap
Zoals ik jullie in de maand oktober al vertelde, ben ik ook bezig met de oprichting van een marketingbureau. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de naam: Double-T-bureau (in verwijzing naar Double T in KAZARTT). Ik heb de domeinnaam gekocht en werk momenteel aan het logo en het grafische charter. De ambitie achter dit bureau.

BEDANKT !

Ik moet dit artikel afsluiten met dank aan u. BEDANKT !!!
Bedankt dat je steeds talrijker bent om het KAZARTT-avontuur te volgen. Bedankt dat je deel uitmaakt van deze gemeenschap die gelooft dat een riem niet saai en eentonig mag zijn. Bedankt voor uw vertrouwen, voor uw steun en voor uw vele positieve en bemoedigende berichten.

Goed jaar

Rest mij alleen nog jou een fantastisch nieuwjaar 2024 te wensen! Moge het gevuld zijn met ontmoetingen, koffie op het terras, glimlachen en geluk. Ik wens je veel succes in alle aspecten van je leven. Ik wens uw KAZARTT-riem een ​​lang leven. En bovenal wens ik je veel dromen en genoeg energie en waanzin om sommige ervan waar te maken.

Tot snel !


Dit vind je misschien ook leuk Bekijk alles