Spannend nieuws: ons partnerschap met BYRD

Partenaire Logistique KAZARTT

Voor mij is KAZARTT veel meer dan alleen een baan, een e-commerce of een project.

Het was een levensproject. Een droom die uitkomt. Om mijn eigen merk te creëren, mijn eigen e-commercesite te hebben en te werken in een vakgebied waar ik gepassioneerd over ben (digitale marketing). Zonder beperkt te worden door grenzen.

Maar het is ook een familieaangelegenheid. Als je het nog niet wist: de naam KAZARTT is een eerbetoon aan mijn grootmoeder. En tot nu toe was het mijn vader die de logistiek vanuit België verzorgde. Ik kom daar later in dit artikel op terug.

Maar KAZARTT groeit! Na ruim bevredigende resultaten eind 2023 heb ik besloten om het merk dit jaar naar nieuwe hoogten te tillen.

En om nieuwe hoogten te bereiken, wat is er beter dan vleugels 🦅.

Vandaag ben ik verheugd een partnerschap aan te kondigen dat de manier waarop wij onze riemen naar u toe brengen, opnieuw zal definiëren. Zeg hallo tegen BYRD , onze nieuwe logistieke partner.

Dankzij de expertise van BYRD slaan we onze vleugels uit over heel Europa.

Deze samenwerking zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we onze leren riemen leveren. Dankzij onze nieuwe partner tillen we onze service naar nieuwe hoogten: vanaf maart 2024 worden bestellingen die vóór 13.00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag nog verzonden.

Bovendien verbreedt onze horizon zich met de mogelijkheid om door heel Europa te verzenden.

Het gaat erom dat we een golf van veranderingen in onze activiteiten teweegbrengen en, ja, mijn vader, de onbezongen held van onze scheepvaartactiviteiten, een welverdiende pauze gunnen. Je weet het misschien niet, maar hij heeft sinds eind 2022 de leiding over de logistiek van KAZARTT.

Ik ben hem erg dankbaar. Hij is de basis geweest van de KAZARTT-reis.

Na meer dan een jaar toewijding om ervoor te zorgen dat elke riem met zorg bij de nieuwe eigenaar terechtkomt, is het tijd voor hem om de pet van zijn brievenbus op te hangen en te genieten van een welverdiend pensioen.

BEDANKT 🤗

Met Kerstmis gaf ik hem dit frame "Werknemer van het jaar 2023". Een eenvoudig gebaar, humoristisch natuurlijk (aangezien hij tot nu toe de enige KAZARTT-medewerker is). Maar ook behoorlijk symbolisch. Het toont mijn waardering en dankbaarheid voor zijn onschatbare bijdrage. Zonder zijn werk zou het merk KAZARTT niet zijn wat het nu is.

Terwijl we met BYRD aan dit veelbelovende nieuwe hoofdstuk beginnen, waarbij we onze diensten verbeteren en nieuwe bestemmingen bereiken, verliezen we het contact met het product een beetje. Maar dit zal meer tijd vrijmaken, waardoor ik beter beschikbaar kan zijn, naar u kan luisteren en dichter bij mijn klanten kan staan.

Ik kijk uit naar nieuwe horizonten, naar de avonturen die ons te wachten staan, en naar de talloze riemen die nu naar hun nieuwe thuis zullen vliegen, met verhalen over liefde, ambitie en de geest van KAZARTT.

Houd ons in de gaten, want de reis is nog maar net begonnen. En aan mijn vader: moge hij genieten van zijn welverdiende rust.

Maak je vast voor een reis vol stijl, duurzaamheid en onvergetelijke momenten.