[INTERVIEW] KAZARTT ONTDEKKEN: ONTMOETING MET GUILLAUME

[INTERVIEW] DISCOVERING KAZARTT: MEETING WITH GUILLAUME

Onlangs reisde ik naar Alicante om hallo te zeggen tegen mijn partner, een nieuw model te ontwikkelen en mijn visie op de toekomst van het merk te delen. Ik kreeg ook de kans om geïnterviewd te worden om te praten over mijn reis en het verhaal achter KAZARTT. Vandaag deel ik enkele hoogtepunten uit dit interview met u, terwijl ik u aanmoedig om het volledige interview op video te ontdekken.

Het video-interview

Ontdek alle details van mijn reis en het verhaal van KAZARTT in het video-interview.

Mijn inspiratie voor KAZARTT

Het idee voor KAZARTT kwam bij mij op toen ik nadacht over hoe we onze individualiteit uitdrukken. Tijdens mijn jaren in de consultancy probeerde ieder van ons, ondanks de dresscode van het bedrijf, op te vallen. Als horloges, armbanden en sokken onze bondgenoten waren, bleven riemen saai en eentonig. Bruin of bruin. Zonder originaliteit. Zonder persoonlijkheid. Zo werd mijn visie geboren: om de riem weer tot leven te brengen en een persoonlijkheid te geven .

De oorsprong van de naam

Velen hebben mij de vraag gesteld over de oorsprong van de naam KAZARTT. Het is een samensmelting van "CASUAL" en "SMART", wat de elegantie en veelzijdigheid van onze ontwerpen illustreert. Maar er is ook een heel persoonlijk eerbetoon aan mijn grootmoeder, Anne Cassart. Ga voor meer informatie naar de Merkpagina .

De boodschap achter elke riem

Met KAZARTT wilde ik dat elke riem een ​​verhaal zou vertellen, een waarde zou overbrengen. Stel je voor dat je je dag begint met een dosis optimisme of bepaling , gewoon door je vast te maken!

Mijn passie voor meer ethische mode

Ik heb lang en hard nagedacht over welk materiaal ik voor mijn riemen moest gebruiken. Na veel onderzoek heb ik voor leer gekozen vanwege de duurzame eigenschappen, de Europese oorsprong en de lagere impact op het milieu. Leer meer over leer kiezen .

Mijn team en onze waarden

Als KAZARTT uit mijn visie is ontstaan, wordt het ondersteund door een ongelooflijk internationaal team. Ik werk samen met talenten van over de hele wereld, die de fundamentele waarden van KAZARTT delen: authenticiteit, geluk, persoonlijke ontwikkeling en verantwoorde mode.

Een knipoog naar een bijzondere ontmoeting

Het KAZARTT-avontuur had misschien nooit het levenslicht gezien zonder een toevallige ontmoeting met Amandine tijdens een vliegreis. Zoals ik vaak zeg: “Niets gebeurt toevallig.”

WORTELS

KORNET VAN FRIET


Dit vind je misschien ook leuk Bekijk alles