KAZARTT: ZELFEXPRESSIE DOOR EEN RIEM

KAZARTT: SELF-EXPRESSION THROUGH A BELT

Ik ben ongelooflijk trots op wat KAZARTT is geworden. En ik hoop dat je dezelfde passie, toewijding en verlangen naar zelfexpressie voelt als ik in dit merk heb gestopt. Ontdek ons ​​manifest en oordeel zelf.

Toen ik KAZARTT creëerde, was mijn wens eenvoudig maar gedurfd: de codes breken. In een wereld waarin we voortdurend worden gedwongen ons te conformeren, wilde ik iedereen een manier bieden om zich goed en vrij te voelen. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een accessoire dat we bijna elke dag dragen: een riem?

Deze reis is echter niet zonder uitdagingen verlopen. Mijn grootste obstakel was het vinden van een partner die in deze visie, in dit merk, geloofde. Een partner die mij wilde vergezellen op dit avontuur om de situatie te veranderen. Maar als je een gouden idee hebt, zweert het universum samen om het te verwezenlijken.

Gemaakt in Spanje

Omdat ik in Spanje woonde, was het voor mij vanzelfsprekend om met lokale ambachtslieden samen te werken. Niet alleen uit nabijheid, maar ook uit zorg voor authenticiteit en ethiek. Ik wilde ‘made in China’ vermijden, niet in tegenstelling tot China, maar om lokale knowhow en ambachtelijk werk te promoten.

Maar over KAZARTT gesproken zonder kwaliteit te noemen? Je ziet het in onze video, die een exacte weerspiegeling is van wat wij zijn: kwaliteit, onderscheid en passie. Onze riemen zijn gebouwd om lang mee te gaan. Het is niet alleen een fast fashion-item, het is een investering, een statement. Een KAZARTT-riem is de zekerheid van een product dat u jarenlang zal vergezellen.

Laat je stempel achter

Tenslotte is de slogan van KAZARTT, “Leave your mark”, meer dan een pakkende zin. Het is een uitnodiging. Ik hoop dat iedereen zijn stempel op de wereld kan drukken, voor zichzelf kan gelden, vrij kan zijn om zichzelf te zijn. Maar daarbij is het essentieel om onze verantwoordelijkheid voor onze prachtige planeet niet te vergeten.

LEES HET MANIFEST


Dit vind je misschien ook leuk Bekijk alles