Maak kennis met onze nieuwe stagiaire: Aarushi Jain

Let me introduce you to Aarushi, our new intern

Hallo KAZARTT Community,

Guillaume hier, en ik ben verheugd om jullie voor te stellen aan ons nieuwste teamlid: Aarushi!

Aarushi is bij ons gekomen als stagiaire en brengt haar passie, creativiteit en frisse perspectief naar KAZARTT.

Ik heb het genoegen gehad om Aarushi te leren kennen via dit interview. En ik ben enthousiast dat jullie allemaal meer over haar zullen leren.


Hallo iedereen!

Ik ben Aarushi Jain, een 23-jarige student uit India, die nu in de prachtige stad Parijs woont. Ik ben gepassioneerd door lezen, koken, tekenen, het creëren van inhoud en ik heb een bijzondere liefde voor kerstfilms en reizen over de wereld.

Professioneel heb ik een sterke achtergrond in luxe merkmanagement en modebranding, wat me in staat heeft gesteld om creativiteit en innovatie te brengen in het domein van sociale media en marketing. Ik heb gewerkt als mode-stylist, social media manager en content creator, waarbij ik succesvol boeiende inhoud heb beheerd en gecreëerd die de zichtbaarheid van merken vergroot en klantrelaties bevordert. Ik ben trots op mijn werk om het webverkeer en de betrokkenheid op sociale media te vergroten door middel van boeiende verhalen en strategische inhoud.

Ik ben verheugd om mijn reis met jullie allemaal te delen en kijk ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!

Wat heeft je ertoe gebracht om als stagiaire bij KAZARTT te komen?

Ik werd aangetrokken om als stagiaire bij KAZARTT te komen om verschillende redenen. Als lid van de generatie Z hecht ik veel waarde aan duurzaamheid en de ethische productie van duurzame producten. Het engagement van KAZARTT voor deze principes resoneert met mijn waarden en passie voor verantwoorde mode.

Bovendien is de unieke focus van het merk op het efficiënt produceren van een enkel product ongelooflijk intrigerend. Ik heb nog nooit gewerkt met een merk dat zich volledig wijdt aan het perfectioneren van één item, en ik geloof dat deze focus ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie mogelijk maakt. Bovendien trok de uniekheid van de naam en identiteit van het merk mijn aandacht, waardoor KAZARTT zich onderscheidt in de industrie.

Bij KAZARTT komen betekent een spannende kans om bij te dragen aan een merk dat overeenkomt met mijn waarden en om te leren van zijn onderscheidende benadering van mode en duurzaamheid. Ik ben enthousiast om mijn ervaring in sociale media en contentcreatie in te zetten om de missie en groei van KAZARTT te ondersteunen.

Wat is je favoriete KAZARTT-riemontwerp en waarom?

Mijn favoriete KAZARTT-riemontwerp is zonder twijfel de CHANGE-riem.

Ik vind al hun ontwerpen intrigerend vanwege hun unieke elementen en onderscheidende namen, maar de CHANGE-riem springt eruit voor mij. Met zijn skyline symboliseert het de wens om uit de routine te breken, nieuwe horizonten te verkennen en verandering te omarmen.

Als iemand die van reizen houdt en veranderingen in het leven verwelkomt, resoneert het concept achter deze riem diep met mij. Het herinnert aan de transformerende kracht van reizen en ontdekking, waardoor het niet alleen een modestatement is, maar ook een symbool van persoonlijke groei en avontuur.

Als je jezelf in drie woorden zou kunnen beschrijven, welke zouden dat dan zijn?

Creatief, Hardwerkend, Optimistisch

Wat is de meest ongewone vaardigheid die je hebt en die niemand weet?

Ik heb een ongewone vaardigheid om met stress om te gaan en wakker te blijven totdat ik elk detail in mijn hoofd heb opgelost, zelfs voor de kleinste taken.

Ik ben vastbesloten om dingen af te maken en ervoor te zorgen dat ze goed worden gedaan, vaak ten koste van mijn slaap. Op een lichtere noot, ik kan ook mijn neus aanraken met mijn tong - een grappige vaardigheid die mensen verrast als ze het ontdekken!

Wat was je droombaan als kind?

Als kind was mijn droombaan om tekenleraar te worden. Ik volgde al tekenlessen sinds de derde klas en was gefascineerd door mijn leraar. Mijn liefde voor tekenen was zo diep dat ik altijd zei dat ik tekenleraar wilde worden. Het idee om mijn passie voor kunst te delen met anderen en hen te inspireren op dezelfde manier waarop mijn leraar mij inspireerde, was ongelooflijk spannend.

Als je nu overal ter wereld naartoe zou kunnen reizen, waar zou je dan naartoe gaan?

Als ik nu overal ter wereld naartoe zou kunnen reizen, zou ik kiezen voor Istanbul en Zuid-Korea. Istanbul fascineert me met zijn rijke geschiedenis, verbluffende architectuur en levendige cultuur die Oost en West verenigt. Zuid-Korea intrigeert me door zijn moderniteit, innovatieve mode, heerlijke keuken en de mogelijkheid om me onder te dompelen in zijn dynamische levensstijl. Wonen in Europa geeft me het vertrouwen dat ik mijn droomlocaties vroeg of laat zal bezoeken. Toch hebben deze twee landen een speciale aantrekkingskracht voor mij om hun unieke culturen uit de eerste hand te ervaren.

Koffie of thee – en hoe neem je het?

Ik ben helemaal voor ijskoffie, vooral 's ochtends - het is een must om mijn dag goed te beginnen!

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Het beste advies dat ik ooit heb gekregen is om te blijven proberen en nooit op te geven. In mezelf geloven en weten dat elke inspanning telt, zelfs als de resultaten niet onmiddellijk zijn, is cruciaal geweest in mijn reis.

Heb je huisdieren? Zo ja, vertel ons over hen!

Ik heb op dit moment geen huisdieren.

Wat is je favoriete karaoke nummer?

Als het op karaoke aankomt, ondanks mijn liefde voor westerse muziek, zing ik altijd Punjabi of Hindi nummers. De laatste tijd heeft mijn solo concert thuis me 'Suniyan Suniyan' van Juss zien zingen.

Als je een personage in een film zou zijn, wie zou je dan zijn en waarom?

Als ik een personage in een film zou zijn, zou ik graag de geest belichamen van een meisje dat de wereld rondreist of een kind dat haar kerst dromen beleeft. Reizen en kerstfilms hebben altijd mijn verbeelding gevangen en brachten me vreugde.

Wat is je favoriete bezigheid op een luie zondag?

Op een luie zondag is mijn favoriete bezigheid uitslapen, genieten van een heerlijk ontbijt en me overgeven aan een therapeutische diepe reiniging van mijn leefruimte.

Als je met drie mensen zou kunnen dineren, dood of levend, wie zouden dat dan zijn?

Als ik met drie mensen zou kunnen dineren, dood of levend, zou ik kiezen voor mijn vader, moeder en zus. Toen ik opgroeide, waren we een hechte familie die het waardeerde om elke dag samen maaltijden te delen. Sinds mijn vader is overleden en mijn zus en moeder nu op verschillende continenten wonen, mis ik die momenten van samenhorigheid en warmte aan de eettafel diep.

Nog een keer met hen dineren zou de wereld voor me betekenen, want het zou die dierbare herinneringen terugbrengen en ons in staat stellen opnieuw verbinding te maken ondanks de afstand die ons nu scheidt.

Wat is het meest avontuurlijke dat je ooit hebt gedaan?

Het meest avontuurlijke dat ik heb gedaan was een spontane nacht in Nederland zonder accommodatie. Ik sliep op een treinstation en verkende onbekende steden in de ochtend, allemaal tijdens een koude winternacht - een echte test van veerkracht en spontaniteit voor iemand die normaal alles minutieus plant.

Vertel ons een leuk feit over jezelf dat ons zou kunnen verrassen!

Hier is een verrassend leuk feit: ik ben ongelooflijk georganiseerd en heb een beetje OCD. Het kijken naar schoonmaak- en opruimvideo's is mijn guilty pleasure, en je kunt me betrapt zien scrollen door tapijtreiniging clips laat in de nacht - het is vreemd therapeutisch voor mij!


Ik hoop dat jullie genoten hebben van het leren kennen van Aarushi net zo veel als ik. We zijn verheugd om haar aan boord te hebben en kijken uit naar alle geweldige bijdragen die ze zal leveren aan KAZARTT. Blijf op de hoogte voor meer updates en vergeet niet om Aarushi welkom te heten in de gemeenschap!