Prijsaanpassingsbericht bij KAZARTT

Price Adjustment Notice at KAZARTT

Beste klanten en fans van KAZARTT,

Guillaume hier.

Ik wilde u persoonlijk op de hoogte brengen van een belangrijke beslissing met betrekking tot onze geliefde riemen. Na zorgvuldige overweging en analyse heb ik de moeilijke beslissing genomen om de prijs van onze riemen te verhogen van 55 euro naar 59 euro. Het is nooit gemakkelijk om prijsveranderingen te bespreken, maar ik geloof dat transparantie en eerlijkheid cruciaal zijn.

Bij KAZARTT zetten we ons in voor ethische en duurzame praktijken. Deze verplichting brengt extra kosten met zich mee die wij graag omarmen. Het is echter essentieel om duidelijk te maken dat het niet ons doel is om de prijzen te verhogen omwille van de winst. In plaats daarvan zijn deze aanpassingen nodig om onze waarden te behouden en de levensduur van ons merk te garanderen.

De beslissing om de prijzen aan te passen vloeit voort uit verschillende factoren.

Onze inzet voor duurzaamheid

Het zou heel gemakkelijk zijn om dezelfde prijs te handhaven of zelfs te verlagen terwijl de winst toeneemt. Je kunt je niet voorstellen hoeveel leerfabrikanten van de andere kant van de wereld wekelijks contact met mij opnemen. Ze zijn klaar om mijn riemen te repliceren. Ik weet zeker dat ze dezelfde kwaliteit kunnen krijgen tegen een veel lagere prijs.

Maar hanteert China dezelfde normen op het gebied van ecologie als Europa? En is het makkelijk te controleren? Ik denk het niet.

En... misschien ben ik dom. Maar ik heb waarden. Ik hou echt van de partner waarmee ik in Spanje werk. En uiteindelijk vind ik het ook leuk dat ik vanuit Europa produceer en mijn impact op het milieu beperk. Ik ben een toekomstige vader en moet aan de volgende generatie denken :-)

Toename van grondstoffen

De stijging van de grondstoffen-, transport- en overheadkosten heeft een aanzienlijke impact gehad op onze productiekosten. We weigeren compromissen te sluiten op het gebied van de kwaliteit van onze producten of onze toewijding aan ethische productiepraktijken, die de kern vormen van onze merkidentiteit.

Onze aanwezigheid in fysieke winkels ontwikkelen

Omdat we ernaar streven onze aanwezigheid in fysieke winkels uit te breiden, zijn er kosten verbonden waar we rekening mee moeten houden.

Agenten moeten hun auto nemen en de winkels bezoeken. Dit kost alleen maar geld. De agenten willen zijn commissie. De winkel wil zijn commissie. Iedereen heeft hogere uitgaven. En ik... ik wil gewoon dat mijn merk overleeft! Prijsaanpassing was verplicht.

Nieuw logistiek centrum in Frankrijk

Ons nieuwe logistieke centrum in Frankrijk is weliswaar gunstig voor het verkleinen van onze CO2-voetafdruk en het ondersteunen van lokale economieën, maar brengt ook extra kosten met zich mee.

Zoals u tot voor kort wellicht weet, was het mijn vader die vanuit zijn huis de hele logistiek regelde: geen salaris, geen magazijn om te betalen. Bedankt papa! Voor mij is de goede tijd voorbij (en voor mijn vader kan de goede tijd beginnen, die nu van zijn pensioen kan genieten). Ik moet elke maand een magazijn betalen. Waardoor zijn rekeningen de afgelopen maanden ook zijn gestegen.

Een krachtig standpunt tegen externalisering

Een van de meest kritische redenen voor deze aanpassingen is ons ferme standpunt tegen het externaliseren van de productie naar landen met lagere arbeids- en milieunormen, zoals China. Door onze productie lokaal in Europa te houden en Europese grondstoffen in te kopen, behouden we een lage CO2-impact en ondersteunen we eerlijke arbeidspraktijken.

Ik wil benadrukken dat deze prijsaanpassingen niet gaan over het maximaliseren van de winst, maar over het verzekeren van het voortbestaan ​​en de groei van KAZARTT. We zijn zeer toegewijd om u tijdloze en duurzame producten aan te bieden, en deze aanpassingen zijn essentieel voor ons om die belofte waar te kunnen blijven maken.

De prijsaanpassingen gaan over 2 weken in , waardoor u de tijd heeft om tegen een scherpe prijs uw laatste aankopen te doen. We zullen onze waarden blijven hooghouden en ernaar streven om u de best mogelijke ervaring te bieden.

Blijf kijken! Net als de komende dagen zal ik een transparante uitsplitsing van de prijs delen, zodat u inzicht krijgt in de factoren die deze verandering aansturen.

Bedankt dat je deel uitmaakt van de KAZARTT-reis.

Hartelijke groeten,

Guillaume, oprichter van KAZARTT


Dit vind je misschien ook leuk Bekijk alles