Inhalen : Wat ik de laatste tijd heb gedaan

Catching Up: What I've Been Up To

Hallo allemaal, het is Guillaume hier. Het is een tijdje geleden dat ik iets heb gepost op sociale media, een nieuwsbrief heb verstuurd of een blogartikel heb geschreven.

Maar dat betekent niet dat ik niet druk bezig ben geweest. Hier is een kleine update over wat er de afgelopen weken in mijn wereld is gebeurd.

Vaderdagdrukte

Juni was een wervelwind, vooral rond Vaderdag. We hebben meer dan 500 riemen verkocht! Het was een geweldige rush, en ik ben blij met hoe goed alles is gegaan. Bedankt aan iedereen die ons tijdens deze drukke tijd heeft gesteund.

Nieuwe modellen in de maak

Ik ben hard aan het werk geweest met het ontwerpen van nieuwe riemmodellen. Ik kan niet wachten om jullie te laten zien waar we aan gewerkt hebben. Blijf op de hoogte voor spannende updates en sneak peeks die binnenkort komen!

Eerste sneak peek

Grote verhuizing naar Bogota, Colombia πŸ‡¨πŸ‡΄

Ja, je leest het goed. Ik ben een paar weken geleden naar Colombia verhuisd!

Ik heb mijn vrouw weer gezien, een mooi huis gevonden, en ik ben al terug in mijn sport en het verkennen van dit levendige land. Het eten, de mensen, de muziek - alles is fantastisch.

Ik heb in BelgiΓ«, Spanje en Dubai gewoond. En ik kan je vertellen dat het anders is dan alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt! Maar ik geniet van elk moment.

Balanceren van werk en tijdzones

Hoewel ik in Colombia ben, ben ik nog steeds volledig toegewijd aan mijn Europese projecten. Mijn dag begint om 2 uur 's ochtends zodat ik verbinding kan maken met vergaderingen en alles soepel kan laten verlopen.

Het is een uitdaging, maar het is ook een beetje zoals een sport, het houdt me scherp en verlegt mijn grenzen.

En... ik denk dat korte nachten me helpen om me voor te bereiden op het vaderschap.

Voorbereiden op het vaderschap

Inderdaad, ik bereid me voor op de komst van mijn eerste baby. Het huis komt samen met nieuwe meubels en kleding voor de kleine. Het is een mix van opwinding en een beetje chaos, maar ik zou het niet anders willen.

Verwelkomen van een nieuwe stagiaire

Ik ben verheugd te melden dat we een nieuwe stagiaire hebben, Aarushi. Ze is een fantastische toevoeging aan het team en ik kan niet wachten om haar aan jullie voor te stellen in een aankomend artikel.

Dus, dat is een korte update over wat er bij mij is gebeurd. Bedankt voor het blijven volgen en voor al jullie steun. Meer updates en nieuws binnenkort. Blijf op de hoogte!